duminică, 24 noiembrie 2013

Craciun

Sarbatorile mele sunt sterpe si amare. Le lipseste speranta. Imi lipsesti tu. 
Sunt doar o banca goala pe care nu se aseaza nimeni si de care lumea fuge pentru ca are vopseua scorojita si un picior subred. 

E superb sa vezi cum atunci cand ninge, defectele mele dispar. Si lumea vine si ma baga in seama. Si tu te intorci eventual. Si el traieste. Si eu sunt vie iar...

Inapoi

Am fugit de atatea ori incat parca nici nu mai stiu unde mi-e locul. M-am ratacit si abatut de la calea cea dreapta, de langa familie si cel mai dureros...am fugit de tine. Dar m-am intors inapoi. Si stiu ca nu e la fel si regret.

Te iubesc, asa ca acum sper ca tu sa te opresti din fuga asta nebuna, sa privesti inapoi si sa ma chemi langa tine. Imi e teribil de dor de tine, cum nici n-ai crede.


miercuri, 20 noiembrie 2013

Coaste



Plang
o durere surda
intre doua brate
straine,
Care nu ma mangaie
si nici nu ma alina
si ale caror vene
sunt pline de verbina.
Si ma sugruma
incet,
pline de ura, 
pana cand coastele se rup
frantura cu frantura.

luni, 18 noiembrie 2013

Sarbatori

Vreau sa mergi cu mine de sarbatori la Londra. Sa ne ratacim pe stradute inguste, sa dardaim sub burnita, sa mancam prostii si sa bem ceai. Mult, negru, cu miere si lamaie. 

Vreau sa urci cu mine in caruselul asta ciudat, sa razi de frica mea si sa-mi acoperi ochii cu mainile pana ajungem in varf. Apoi sa ma sperii ca ne prabusim si sa facem poze.Multe poze care sa ne aminteasca de toate, cele vazute, traite si simtite.

Si seara ne-am retrage frumos intr-o camera calda de hotel mirosind a scortisoara si mere. Urasc merele, dar de dragul tau le-as iubi.

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Ai uitat...

Ai uitat noptile nedormite
de vineri si sambata seara
Mi-ai uitat saruturile
din miez de noapte
si dimineata devreme.
Ai uitat promisiunile-aruncate
intre declaratiile din soapte
Mi-ai uitat parfumul
impregnat adesea pe tricoul tau.
Ai uitat cum bucati de piele se contopeau
si faceau Unul
Mi-ai uitat prezenta
langa tine.
Si ai mai uitat iubite,
ca mie inca-mi este dor de tine

vineri, 15 noiembrie 2013

Cliseu

Admit faptul ca poza asta e un cliseu de tot rahatul. Si in acelasi timp e total adevarata. Nu sunt obligata sa ascult minciuni. De asta am renuntat sa mai pun intrebari.
Poate ca esti un mitoman si doar mi-a luat mie mult prea mult sa-mi dau seama. Sau poate ca esti doar un alt nenorocit fara scuza.
Poate ca si ea se prefacea sa fie prietena mea sau poate ca "incestul" e legal acum. Oricum ar fi problema asta nu se va sparge in capul meu. Refuz sa ma las eu calcata in picioare de tot ce turnati voi doi ca niste nesimtiti pe mine.

V-am iubit pe amandoi, nu chiar in egala masura, dar indeajuns. Si voi calici marsavi cersatori de placeri trupesti v-ati batut joc. Bucurati-va unul de altul, va meritati. Eu sunt mai buna de atat.