marți, 11 iunie 2013

It`s ok not to be ok...

               E normal sa ai probleme, iar cei care nu cred asta ar trebui sa isi puna oarece semne de intrebare. Nu e vorba aici de mine, ci de persoanele pe care ajung sa le cunosc. Realizez ca fiecare are cate o problema, mai serioasa sau mai putin serioase. Irelevant. 
              TOATA LUMEA ARE PROBLEME! E un fel de adevar general valabil, stiut de toata lumea dar totusi ascuns de cei mai multi. Si te astepti, ca o persoana partial egoista ce esti, sa gasesti intelegere la tipul/tipa cu care imparti SMS-uri, mancarea, saruturile, poate si patul. Situatia ideala ar sta cam asa: tu te duci la el/ea si dupa totul se rezolva. Pare asta realitatea?! Fals. In cele mai multe cazuri si celalalt are probleme sau pitici pe creier si nu are timp de tine.
              Asa ca e normal sa te PLANGI! Sa te smiorcai la o prietena, sa postezi melodii deprimante pe facebook, sa te uiti la filme vechi si jalnice cu finaluri fericite si sa-i blestemi pe cei care "ti-au furat fericirea". Baietii au alte forme de manifestare si ma indoiesc sincer ca se regasesc in cele de mai sus, dar la drept vorbim, eu vorbeam mai mult de fete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu