vineri, 28 martie 2014

De ce barbatii se insoara cu scorpii ?

,,De ce bărbaţii se însoară cu scorpii nu este o altă carte de genul «cum să pui mâna pe un soţ». În niciun caz nu ai să găseşti în cartea asta o sugestie cât de mică cum că nu poţi fi o femeie completă până nu îţi găseşti «jumătatea». Dimpotrivă. Vei vedea că vom sfărâma convenţiile, te vom ajuta să înţelegi mai bine de ce unele relaţii nu duc nicăieri şi vom moderniza concepţiile tale referitoare la modul în care îşi alege un bărbat sufletul pereche... Scoate-ţi pantofii din picioare, aşază-te confortabil şi pregăteşte-te pentru o discuţie serioasă, ca între fete.“

Sherry Argov

Asta e descrierea sumara pe care o gasim imediat pe coperta din spate a cartii.
Am vazut prima oara cartea intr-un stand, la Kaufland. Acum 2 zile o colega mi-a spus ca a inceput-o. Era foarte entuziasmata si asta m-a determinat si pe mine sa o citesc. Mi-a luat cam 1 minut sa o descarc, apoi am devorat-o. Nu pentru ca e buna sau pentru ca sunt eu cine stie ce disperata.
Autoarea da niste sfaturi in esenta constructive, pe care aproape ca m-a convins sa le urmez. Problema adevarata vine dupa. O tipa limitata o sa multumeasca Domnului ca i-a scos in cale cartea si se va stradui pana la naduseli sa respecte ce e scris acolo. Aparent nicio problema, nu?
Don`t think so. Din punctul meu de vedere, fie ca vrei sau nu un sot, pentru ca pe asta se cam axeaza cartea, TREBUIE sa te porti natural. Daca tu esti din nascare o tipa moale si usor de calcat in picioare o sa poti sa aplici maxim 4-5 sfaturi. Te vei gasi in imposibilitate la un moment dat, vei ceda si tipul se va prinde. Ori esti "scorpie" din dotare, ori o lasi balta.
Purtandu-te natural ai sanse mai mici sa o dai in bara decat daca tipul se prinde ca faci totul de fatada. Ca sa nu vin si cu ipoteza, putin plauzibila, ca el sa fi auzit macar in treacat de cateva din sugestiile prezentate in carte.

Vrei cu adevarat sa-l joci pe degete? E ok, toate vrem. Gaseste o modalitate a ta, nu lua de buna chiar tot ce scriu altii.
Nu pot sa omit exemplele ascunse sub nume false. Cred ca ele dau farmec intregii carti.
Daca o iei ca o lectura ieftina de weekend, e perfect. Daca faci din ea crezul tau, ai o problema sus la mansarda.
Fiind cinstit nu pierzi nimic, doar triezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu