sâmbătă, 29 martie 2014

Revedere

Sentimentul care te incearca in momentul in care revezi o persoana cu care ai rupt legatura este straniu. Te va surprinde su pe tine. Vei tresari, desi iti propusesesi sa ramai calm, inima iti va bate cu mult mai repede si respiratia ti se va ingreuna. O sa te intrebi de ce toate astea. Raspunsul e mai mult decat simplu, e evident.
Pentru ca desi tu ai starpit legaturile cu ea, inca exista sentimente. Si ele te ravasesc. Iti propui sa arunci si sa stergi ani de convietuire. Asa ca te porti, din nou, ca ultimul om. Esti constient ca o poti indeparta cel mai usor ranind-o. Te va uri cu toata fiinta ei, dar cand ii va trece, nu va mai vrea sa auda de tine. Te vei fi eliberat.
Omul este egoist din fire. Si chiar cand ar parea altruist, exista in spate o motivatie ascunsa. Multumeste-te cu ce si cat ai. Unii nu sunt constienti ca primesc prea mult si cred ca de fapt li se cuvine, altii sunt enervanti in incercarea lor jalnica de a te convinge ca "esti prea buna" pentru ei. Este o prostie sa te increzi in vorbe. E o prostie si mai mare sa te ghidezi dupa spusele altuia. Nu sari la indemnul nimanui.
Dupa mari necazuri vin mari bucurii. Vrei sa fiu personala? Ale mele au inceput sa apara. M-au terminat ca sa cresc. M-au remontat oamenii apropiati, care la necaz se vad. Lor le multumesc. Catre ei raman datoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu