luni, 10 septembrie 2012

Istoria crimei din benzinarie III

A lasat-o in parcarea unei benzinarii dupa ce au convenit amandoi ca asa este cel mai bine.
Cu o seara inainte intrase in tura Valentin. Lucra de aproximativ 4 luni aici si ii placea. Lumea nu oprea foate des, dar nici nu se putea plange ca sta degeaba. Salariul era mai mult sau mai putin satisfacator, dar nimic nu compensa satisfactia unei crime.
Aceste era secretul murdar pe care Vali il ascundea de la 5 ani, pasiunea sa pentru omoruri, sange, durere. A descoperit-o accidental, cand hamsterul lui [Joey] a murit. L-a gasit plin de sange la nas, apoi cu unul din cutitele vechi cu care mama lui scotea buruienile din straturile de flori i-a despicat corpul in doua. Murea de curiozitate sa stie de unde vine acel lichid rosiatic.
Peste ani, a descoperit aceeasi placere sadica, dar la intensitate crescuta cand a ucis prima fata. Era in vizita la bunici, intr-un alt oras. Nu o cunostea foarte bine, de fapt, tot ce stia era numele ei.Si l-a intiparit bine in memorie pentru ca peste ani sa-l noteze pe prima fila din carnetelul lui. Sofia...draguta pustoaica, acum aproape ca regreta ce-i facuse, dar era prea tarziu.
Era 13 august de exact 5 ore. Nu mai ucisese de exact o saptamana cand venise tipa aia blonda si aroganta care ii ceruse sa-i faca plinul noului ei BMW seria 3. Avea acel stil vulgar care se reflecta in hainele ei, in atitudinea ei si chiar in mersul usor leganat cu picioarelearuncate in fata. Aproape ca ii fusese scarba sa scape de ea. Chiar in timp ce isi lingea marsav buzele uscate intra Nina. Rosul parului ei se amesteca cu sangele care i se uscase pe fata intr-o nuanta stinsa. Hainele-i pareau sfasiate parca de animale salbatice. Vine la el, sa il roage sa-i arate baia. Iar el o cunduce pana acolo, cu acea sclipire diabolica in ochi.
A stiut ca venise timpul sa ucida din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu