miercuri, 12 septembrie 2012

Istoria crimei din benzinarie IV

Poftea la sange asa cum vedem pe strada copii mici care isi doresc acadele sau alte prostiute de la vanzatorii ambulanti. Sclipirea din privire nu-i putea fi egalata de nimic. Nu ii pasa ca ea suferea, ca efectul alcoolui disparea cu fiecare clipa si durerea devenea insuportabila. Era ca si cum cineva ii strivea incet fiecare din cele 206 oase ale corpului ei. Incercase sa ajunga pana la chiuveta dar pica pe jos la jumatate distantei dintre aceasta si usa de la intrare.
Zgomotul provocat de corpul ei de 57 kg l-a facut sa se repeada asupra ei. Sadic sa nu, nu dorea ca ea sa moara inainte de a o ucide el. A scos briceagul din buzunarul de la spate si i-a sectionat usor clavicula. Rana nu era letala, dar datorita celorlalte pe care le mai avea, timpul i se scurgea repede.
I-a curmat suferinta cu o ultima lovitura brutala direct in inima. Ochii ei s-au deschis mari apoi s-au inchis pentru ultima oara. A ramas cateva clipe pe jos, langa ea. A inceput sa o buzunareasca in cautarea unui act, ceva care sa-i spuna cum se numea straina misterioasa.Dar nu a gasit, asa ca si-a intors atentia catre urmatoarea problema majora: ce sa faca el cu cadavrul? Nu il putea lasa in baie, asta era clar.
A ridicat-o pe sus si a scos-o din benzinarie pana la marginea padurii. Acolo a lasat-o jos si a inceput s-o tarasca de par intr-un tufis cat mai departat. Cu putin noroc, animalele aveau s-o manance inainte ca el sa ucida iar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu