vineri, 31 ianuarie 2014

Just one...

Nu stiu despre altii cum sunt, dar nu cred ca trebuie sa te numesti romantic incurabil pentru ca mesajul asta sa te "atinga". Capacitatea de empatizare e definitorie pentru oameni, chiar daca la unii e prezenta intr-un grad mai mare. 
Nu o sa vorbesc despre tine, dragul meu, nu acum. Tie iti voi dedica un post intreg, cu o alta ocazie. Acum vorbesc despre mine, despre bucata aia atat de logica a unei fete, dar pe care multi o ignora sau de care pur si simplu uita.
Un mesaj e nimic. Ai whatsapp, facebook, telefon, orice la indemana sa dai un semn de viata, sa arati ca iti pasa, ca existi si ca te gandesti la persoana respectiva. Nu e o obligatie sau vreo lege nescrisa, asta se simte. E intuitie, daca vrei sa o numesti asa. 
Stai si te gandesti ca poate tipei cu care vorbesti i-ar face placere sa gaseasca un mesaj de la tine dimineata, cand inca e somnoroasa si citeste printre randuri. Sau tipului caruia i-ai promis ca vei iesi cand termina sesiunea...crezi ca lui nu i-ar placea? 
Nu trebuie sa fie interminabil sau scurt, siropos sau sec. Trebuie sa te arate pe tine si adevaratele tale intentii; spune-i ca-l/-o iubesti daca asa e, spune-i ca vrei sa-l/-o vezi daca asta simti, spune-i ca ti-e dor daca asta e adevarul. 
Nu te minti pe tine si nu-i minti nici pe ceilalti. Fii spontan! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu